Flinkenfältsgatan 9 / Strömslund / Trollhättan

Fantastisk villa med kanonläge i Strömslund!

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea/biarea
128/62 kvm
Driftkostnad
25 981 kr/år
Tomtarea
755 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Flinkenfältsgatan såldes av oss 2018-03-08. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Flinkenfältsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Flinkenfältsgatan 9 i Strömslund! Här finner ni en rymlig villa fördelad på tre våningar med plats för hela familjen. Huset har omsorgsfullt renoverats de senaste åren och erbjuder er bland annat nyare tak, bergvärme, ny el, dränering, fiber och uppdaterade ytskikt! År 2015 byggdes huset ut med ett härligt vinterbonat uterum, från uterummet når ni altanen som ligger i perfekt solläge! Stor trädgård med fruktträd, bärbuskar och plats för sommarens utelekar. Intill huset ligger ett riktigt fräscht garage med tillhörande förråd.

Trivsamt läge i ett av Trollhättans populäraste områden. Här bor ni med närhet till skola, förskola, mataffär, pizzeria, kommunikationer och med gång- och cykelväg till centrum och tågstationen!

Missa inte detta tillfälle att förvärva ett toppenboende, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration