Frostmätarevägen 34 / Lextorp / Trollhättan

Välskött gavelradhus i trivsamt område!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea/biarea
119/8 kvm
Driftkostnad
39 443 kr/år
Totalareal
267 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-03-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på Frostmätarevägen såldes av oss 2019-03-04. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Frostmätarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lextorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med bra läge i området finner ni detta trivsamma boende. Entréplan inrymmer kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till altan, badrum med dusch samt tvättstuga. På övervåningen finns ett härligt allrum, 3 sovrum varav ett med utgång till balkongen samt ett badrum med badkar. I anslutning till huset ligger det ett praktiskt isolerat förråd och vid entrén en liten uteplats. Från vardagsrummet kommer ni ut till baksidan där det finns både en mysig uteplats och trädgårdstäppa. Här är det inte långt till garaget som har en eldriven garageport med fjärrkontroll. Inom gångavstånd finns förskola, grundskola, mataffär och fina promenadstråk. Med närhet till 45:an så tar man sig enkelt till Göteborg och in till centrum finns det bra bussförbindelser.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration