Frostmätarevägen 34

Frostmätarevägen 34

Slutpris

1 550 000 kr


Lextorp— Trollhättan

Frostmätarevägen 34


Slutpris
1 550 000 kr

Lextorp— Trollhättan

Välskött gavelradhus i trivsamt område!

Med bra läge i området finner ni detta trivsamma boende. Entréplan inrymmer kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till altan, badrum med dusch samt tvättstuga. På övervåningen finns ett härligt allrum, 3 sovrum varav ett med utgång till balkongen samt ett badrum med badkar. I anslutning till huset ligger det ett praktiskt isolerat förråd och vid entrén en liten uteplats. Från vardagsrummet kommer ni ut till baksidan där det finns både en mysig uteplats och trädgårdstäppa. Här är det inte långt till garaget som har en eldriven garageport med fjärrkontroll. Inom gångavstånd finns förskola, grundskola, mataffär och fina promenadstråk. Med närhet till 45:an så tar man sig enkelt till Göteborg och in till centrum finns det bra bussförbindelser.

Välkommen att boka visning!


Boarea/biarea
119/8 kvm
Driftkostnad
39 443 kr/år
Tomtarea
267 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-03-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.