Gökottevägen 78 / Sandhem / Trollhättan / Nyproduktion

Helt nybyggt parhus i trivsamma Sandhem!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
96 kvm
Driftkostnad
28 800 kr/år
Totalareal
401 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-05-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Gökottevägen såldes av oss 2019-05-30. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Gökottevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta är ett tillfälle som inte återkommer! Här kommer möjligheten att flytta in i ett helt nybyggt enplans parhus i det trivsamma Sandhemsområdet. Huset är helt nybyggt och klart för inflyttning under våren. Här erbjuds en modern öppen planlösning med genomgående parkettgolv och fönster i en käck lägre nivå vilket ger ett fint ljusinsläpp i hela huset. Stort och härligt vardagsrum i öppen planlösningen med det fina köket från Marbodal. Från vardagsrummet når man också den rejält tilltagna altanen på baksidan som har goda solchanser med sitt västerläge. Väl tilltaget helkaklat badrum med tvättstugedel, gästtoalett samt och två sovrum. Huset har tillhörande carport med parkeringsplats samt två förråd.

Sandhem är ett mycket omtyckt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola och goda bussförbindelser till centrum.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration