Gullregnsvägen 28 / Dannebacken / Trollhättan

Hörntomt på mysiga Dannebacken!

Slutpris
3 010 000 kr
Boarea/biarea
92/54 kvm
Driftkostnad
29 838 kr/år
Tomtarea
596 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Gullregnsvägen såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Gullregnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dannebacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till trevliga Dannebacken och Gullregnsvägen 28! Området gör sig utmärkt för barnfamiljer då förskolan samt skolan ligger ett stenkast bort och lekparkerna finns på promenadavstånd. Här hittar ni även flera fotbollsplaner, tennisbanor och pulkabackar. På Gullregnsvägen 28 möts man av ett gult fint trähus med flera sovrum och plats för hela familjen. I huset finner ni också ett rymligt vardagsrum, ett mysigt kök, gillestuga och bastu. På den härliga hörntomten finns flera fruktträd, uteplatser i olika väderstreck och gott om utrymme för lek och spel. På fastigheten finns det även en carport med förråd.

Välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

DANNEBACKEN

Lugnt och barnvänligt område öster om stan med övervägande del hyresrätter och småhus. Byggnaderna är till största delen uppförda under 40- och 70-talet.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Här finns fina lekparker och parker. För den idrottsintresserade finns det gym och tennisbanor. I området ligger också Edsborg som är hemmaarena för FC Trollhättan. På Edsborg utövas även friidrott.

KOMMUNIKATION

Från Dannebacken åker man enkelt med buss eller cyklar in till centrum och tågstationen. Närhet till E45 för pendling mot Göteborg.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Flera förskolor finns i området och grundskolorna Lyrfågel-, Stavre- och Fridaskolan ligger på gångavstånd.

VÄLKOMMEN TILL DANNEBACKEN & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.