Hasselbacken 14 / Öresjö / Hasselbacken / Trollhättan

Sjöutsikt och bästa solläge!

Slutpris
2 775 000 kr
Boarea
100 kvm
Driftkostnad
13 879 kr/år
Totalareal
1 661 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-04-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Hasselbacken såldes av oss 2019-04-24. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Hasselbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öresjö / Hasselbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta är verkligen en chans utöver det vanliga! Nu kan du bli ägare till ett riktigt välbeläget hus med bästa solläge och en hänförande utsikt över Öresjö! Här njuter du av lugnet, de fina vyerna, härliga Öresjö och årstidernas växlingar. Sjöutsikt från husets alla rum och från altanen är vyn hänförande och måste upplevas på plats! Njut av det underbara lugnet i Hasselbacken samtidigt som du är inne i stan på endast drygt 15 min. Nedanför huset tar du ditt morgondopp, njuter av sjön med en kopp kaffe, tar en tur med kajaken eller metar. Huset är härligt ljust och fräscht inrett med stil och funktion. Välkommen att boka din tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration