Hovslagaregatan 52 / Kronogården / Trollhättan

Smakfullt renoverad trea i markplan med inglasad balkong!

Slutpris
710 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 354 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2017-12-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hovslagaregatan såldes av oss 2017-12-15. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Hovslagaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kronogården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna mycket smakfullt renoverade trea i markplan! Här möts ni av genomgående parkettgolv, fräscha ytskikt, infällda spotlights och öppna ytor. Nytt Ikea-kök från 2015 med vita skåpluckor, vitt kakel och nya vitvaror! Stamrenoverat badrum med dusch. Inglasad balkong i västerläge, här njuter ni från tidig vår till sen höst! Välskött och populär förening med trevliga grönytor, flera lekplatser och grillplatser. Gång- och cykelavstånd till mataffärer, förskola, skola, kommunikationer och fina promenadstråk. Pendelavstånd in till Göteborg, antingen via bil eller tåg!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration