Hovslagaregatan 36 / Kronogården / Trollhättan

Trevlig lägenhet med inglasad balkong!

Slutpris
615 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 909 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hovslagaregatan såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Hovslagaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kronogården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Hovslagaregatan 36! Här bor ni i stabil förening med låg avgift inkl. internet, bostadsrättstillägg, värme, vatten och kabel-TV. Vidare finns möjlighet att få parkering omgående! Nu till lägenheten - här har ni såväl stor inglasad balkong som sällskapligt kök med utrymme för köksbord om 6 platser. Vidare erbjuds tilltaget vardagsrum, två sovrum (varav det ena har gott om garderober och egen toalett), rejäl klädkammare i hallen och ett stamrenoverat badrum med tvättmaskin från 2004-2005. Till lägenheten hör ett stort förråd samt matkällare.

Välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.