Kaggetorpsvägen 139 / Kaggetorp / Trollhättan

Fräsch 4:a med möjlighet till 4 sovrum!

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
6 052 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaggetorpsvägen såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Kaggetorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kaggetorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu förmedlar vi denna riktigt fina 4:a på attraktiva Kaggetorp! Lägenheten är härligt fräsch och omsorgsfullt förvandlad till en 5:a med möjlighet till hela 4 sovrum! Här är genomgående ljusa och fräscha tapeter samt golv.. Mycket fint läge och dubbla balkonger för såväl morgonsol som eftermiddags och kvällssol. Garage och internet ingår i månadsavgiften och föreningen erbjuder samlingslokal, gästrum, bastu och en stor härlig innergård! En kort promenad från ytterdörren hittar du bland annat Sandhemsspåret, lekplatser, bästa pulkabacken, förskola, matbutik, kvartersbutik och fotbollsplan. Runt knuten har du också busshållplats och fina cykelbanor till skolor, mataffärer och Trollhättans centrum!

Välkommen på visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration