Kantarellvägen 1

Kantarellvägen 1

Slutpris

4 795 000 kr


Eriksro— Trollhättan

Kantarellvägen 1


Slutpris
4 795 000 kr

Eriksro— Trollhättan

Stor och välplanerad villa med ett fantastiskt insynsskyddat läge intill naturen!

Låt oss presentera denna tilltalande villa på Kantarellvägen 1! Här erbjuds ni något utöver det vanliga! Vad sägs om ett hus med ca 340 kvadratmeter disponibel yta? Detta hus lämpar sig utmärkt till familjen som söker generösa ytor och härliga sällskapsutrymmen såväl inomhus som utomhus. Här finner ni bland annat ett påkostat kök perfekt för den matlagningsintresserade, öppna ytor, 5 (!) sovrum, två braskaminer, ett stort allrum med bar, bastu samt en fantastisk insynsskyddad altan. Huset ligger längst in på gatan och tomten är så gott som insynsskyddad och angränsar mot en park. Runt hela trädgården finner ni ett gediget staket, perfekt om ni har barn eller husdjur. Allt detta erbjuds ni i hjärtat av Eriksro, ett trevligt och populärt bostadsområde. I när området finner ni skola, förskola, mataffär, pizzeria samt närhet till mycket fina strövområden så som Innovatum och slussarna. Cykelavstånd in till centrumkärnan.

Detta är ett hus som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
154/183 kvm
Driftkostnad
39 700 kr/år
Tomtarea
1 044 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-01-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.