Lunnevägen 16C / Halvorstorp / Trollhättan

Enplansvilla med riktigt fint läge intill naturen!

Slutpris
3 080 000 kr
Boarea/biarea
103/7 kvm
Driftkostnad
33 653 kr/år
Tomtarea
621 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Lunnevägen såldes av oss 2018-05-27. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Lunnevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Halvorstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplansvilla med riktigt fint läge intill naturen, Sandhemsspåret och de fina Slättbergen! Husets baksida är något alldeles extra med sina båda stora altaner i härligt söder och västerläge så är det bara att flytta sig efter solen. Huset erbjuder förutom det riktigt fina läget en mycket väldisponerad planlösning med ett stort öppet kök mitt i huset, två helkaklade badrum, rejält vardagsrum och sovrum med parkettgolv. Fiberanslutning, golvvärme, carport bidrar tilll fin boendekomfort. Även en friggebod och trädgårdsförråd finns på tomten. Området är mysigt och huset ligger längst in intill skogen. På entrésidan så är det en stor grönyta med bänkar och bord, flaggstång och en Bouleplan! Välkommen att boka visning av ett riktigt fint hus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration