Nils Ericsonsgatan 8 / Egna hem / Trollhättan

Tilltalande villa med centralt läge på Egna hem!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
132/22 kvm
Driftkostnad
38 800 kr/år
Tomtarea
688 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-03-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Nils Ericsonsgatan såldes av oss 2018-03-28. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Nils Ericsonsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Egna hem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen ett hus till salu på Egna hem! Välkommen till detta gedigna och välbelägna hus med centralt läge på Egna hem. Här bor du i ett ombonat, trivsamt och lättskött hus som erbjuder gott om utrymmen och en fantastisk insynsskyddad och lummig trädgård med stor altan och badtunna. Rejält garage för två bilar och fina förrådsutrymmen, fjärrvärme, braskamin, stort och härligt kök, helkaklat badrum och närhet till Resecentrum är några stora fördelar som måste lyftas fram. Huset är i gott skick och har vårdats omsorgsfullt under åren. Titta på bilderna inklusive ägarnas sommarbilder, visst är det fint! Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration