Norra Björkevägen 61 / Norra Björke / Trollhättan

En väl bevarad hemlighet i Norra Björke!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
164/100 kvm
Driftkostnad
33 226 kr/år
Totalareal
1 337 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-01-10
Bostaden är såld!

Denna villa på norra björkevägen såldes av oss 2019-01-10. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på norra björkevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Björke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbar villa mitt inne i byn med skogen som granne. Ett hus med stora, öppna ytor som inbjuder till umgänge och ett stort kök med skafferi som förstärker den lantliga känslan. Flera rum samt öppen planlösning ger dig många valmöjligheter i hur du vill möblera. Ett stort plus är toalett på varje våning, en stor tvättstuga och att huset har en låg driftskostnad med hjälp av bergvärme. Att sovrummen på ovanvåningen är rymliga med egna garderober att gå in i är också något som ger huset det där lilla extra. Ta möjligheten att se det här härliga huset - välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration