Österlånggatan 110 / Trollhättan

Gedigen villa vid Trollhätte kanal

Slutpris
6 200 000 kr
Boarea/biarea
197/30 kvm
Driftkostnad
23 267 kr/år
Tomtarea
961 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2017-08-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Österlånggatan såldes av oss 2017-08-31. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Österlånggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österlånggatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst ner på Österlånggatan finner vi denna gedigna souterrängvilla med ett utmärkt läge längs Trollhätte kanal. Huset erbjuder flertalet sovrum, tilltagna sällskapsytor, uteplatser med sol stora delar av dagen och många möjligheter. På den skyddade baksidan kan man sitta med en kopp kaffe och blicka ut över kanalen medan båtarna passerar. Skulle vädret inte tillåta att man sitter ute kan man istället sitta inne i uterummet eller vid det rejäla fönstret i vardagsrummet, utsikten är fortfarande lika härlig. Huset byggdes 1963 av Dr. Olof Brandberg som under den tiden hade sin läkarmottagning i huset. Idag används utrymmet mer som hobbyrum men skulle kunna göras om till ett tonårsrum eller kontor för egenföretagaren då det har en egen ingång. Huset värms upp av en bergvärmepump, fiber finns indraget och taket byttes 2014.

Missa inte detta unika tillfälle, välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration