Österlånggatan 41 / Centrum / Trollhättan

Fantastisk lägenhet med härlig rymd!

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
69,5 kvm
Avgift
4 615 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Österlånggatan såldes av oss 2018-10-20. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Österlånggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk bostadsrätt med kanonläge mitt i centrum! Här erbjuds rymd och ljus i en genomgående mycket fräsch lägenhet med nyare kök och badrum. De unika breda fönsternischarna och stora vackert spröjsade fönstren skapar fantastiska ljusinsläpp och skapar en sällan skådad rymd i lägenheten. Vackert renoverade pardörrar leder oss från hallen in till vardagsrummet. Lika vackra pardörrar finns även mellan vardagsrum och sovrum, dessa måste verkligen ses! Det finns dimbar belysning i hela lägenheten samt infällda spotlights på smakfullt utvalda ställen i lägenheten. Köket är riktigt rymligt och erbjuder en fantastisk utsikt över takåsarna. I bostadsrättsföreningen finns en mycket trivsam innergård med grillplats och trädgårdsmöbler till de boendes förfogande och gräsmattan med de fina bärbuskarna och fruktträden bidrar till innergårdens härliga karaktär. I föreningen finns även en fin övernattningslägenhet att hyra.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration