Österlånggatan 41 / Centrum / Trollhättan

Fantastisk lägenhet med kanonläge!

Slutpris
1 670 000 kr
Boarea
69,5 kvm
Avgift
4 615 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Österlånggatan såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Österlånggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chansen att flytta in i en fantastisk lägenhet mitt i centrum! Här får du en genomgående mycket fräsch lägenhet med nyare kök och badrum. Vackert breda fönsternischar och stora spröjsade fönster skapar fantastiska ljusinsläpp och rymd i lägenheten. De fint renoverade pardörrarna från hallen in till vardagsrummet och även mellan vardagsrum och sovrum ger lägenheten en fin karaktär och dimbara belysning i hela lägenheten med infällda spotlights på utvalda ställen ger lägenheten en lyxig och hemtrevlig känsla. Det rymliga köket erbjuder en fantastisk utsikt över takåsarna mot Göta älv. I bostadsrättsföreningen finns en mycket trivsam innergård med härlig karaktär. Grillplats och trädgårdsmöbler finns till de boendes förfogande och en fin gräsmattan med bärbuskar och fruktträd ger en mysiga känsla. I föreningen finns även en övernattningslägenhet att hyra.

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration