Sågaregatan 1B / Tingvalla / Trollhättan

Ta chansen att bo i en central och välplanerad trea endast ett stenkast från Järnvägsstationen!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 180 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sågaregatan såldes av oss 2017-11-15. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Sågaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tingvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett toppenläge endast ett stenkast från Järnvägsstationen finner ni denna välplanerade trerumslägenhet på hela 76 kvm! Ett perfekt boende för er som jobbar eller studerar i Göteborg! Lägenheten erbjuder er välplanerade, luftiga och ljusa utrymmen! Här finner ni två ordentliga sovrum, ett ljust vardagsrum med plats för soffa och matsalsbord, ett trevligt kök med plats för matbord samt ett badrum med dusch och ett WC. I lägenheten finns det också goda förvaringsytor i form av flera garderober. Dessutom ingår ett vinds- och källarförråd! Från vardagsrummet tar ni er ut till den härliga balkongen i sydvästläge, här njuter ni av solen från tidig förmiddag till sen kväll!

För er som är intresserade finns det i bostadsrätten möjlighet att hyra ut ett av sovrummen som har en egen hall samt WC i anslutning! Perfekt för att få en välmående ekonomi! I månadsavgiften ingår ett grundutbud av tv-kanaler samt internet (100/100 Mbit)

På gångavstånd finner ni järnvägsstationen, härifrån tar ni tåget in till Göteborg på endast 35 minuter. Inom gångavstånd finner ni även Högskolan Väst, centrum med utbud av mataffärer, fik, restauranger etc. samt kanalen och Spikön med dess fina promenadstråk!

Ett toppenboende som bör upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration