Slättbergsvägen 9 C / Stavre / Trollhättan

Riktigt bra gavelläge med balkong i söder in mot gården!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
59,5 kvm
Avgift
4 916 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slättbergsvägen såldes av oss 2018-05-22. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Slättbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stavre är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är detta bästa läget i området? HSB:s bostadsrättsförening Gräsanden är verkligen en pärla med sitt centrala läge och närhet till Resecentrum, Trollhättans centrum, Ica Jätten och en väldig massa annat. Välkommen att boka visning av en rktigt bekvämt utrustad bostadsrätt med hiss, tvättmaskin, diskmaskin och balkong in mot gården i söderläge. Ljust och fint kök med matplats, vardagsrum med fiskbensmönstrad ekparkett och utgång till balkong in mot gården samt gavelfönster i väster. Sovrum med gott om garderober samt badrum med dusch och egen tvättmaskin. Välkommen på visning av en riktigt välbelägen bostadsrätt i HSB:s populära brf Gräsanden!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration