Slättbergsvägen 36 / Stavre / Trollhättan

Familjevilla på Stavre!

Slutpris
3 905 000 kr
Boarea
146 kvm
Driftkostnad
22 500 kr/år
Tomtarea
562 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Slättbergsvägen såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Slättbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stavre är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ta chansen att se denna härliga fasadstensvilla med trivsamt trädgård och flera uteplatser. Här finner du ett stilfullt renoverat kök, flera sovrum och gemensamma ytor att umgås på. Från köket tar du enkelt med dig kaffekoppen ut genom den helglasade dörren till en mysig uteplats i trädgården. Det ljusa vardagsrummet i vinkel ligger i anslutning till köket, vilket gör att det är lätt att umgås samtidigt som du fixar i köket. Huset har renoverats med nya fönster och dörrar, har två renoverade badrum samt bergvärme installerat för låga driftskostnader. Mycket omtyckt och lugnt område med närhet till flera skolor och till stan och resecentrum har man promenadavstånd. Detta är verkligen ett trevligt hus att bo och växa i, varmt välkommen att boka din tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.