Snabbvingegatan 8 / Lextorp / Trollhättan

Bostadsrättsparhus - här är det bara att flytta in!

Slutpris
975 000 kr
Boarea
119,5 kvm
Avgift
7 839 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snabbvingegatan såldes av oss 2017-08-29. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Snabbvingegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lextorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I lugnt och barnvänligt område finner ni denna välplanerade och fräscha bostadsrätt på hela 119,5 kvm! Här bor ni med parhus-känsla samt med garage och parkering intill huset. På fram och baksida har ni uteplats, den ena med förmiddagssol och den andre med kvällssol! Lägenheten erbjuder er fräscha ytskikt och ett nytt Ikeakök från 2015. Här finner ni dessutom två badrum, ett med dusch och ett med badkar samt en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från 2014. I månadsavgiften ingår 100 Mbit internet samt ett grundutbud av tv-kanaler. Närhet till mataffär, skola, förskola och kommunikationer. Pendlingsavstånd in till Göteborg antingen med bil eller tåg. Med bil kör ni på endast 40 minuter!

Ett toppenboende som bör upplevas på plats.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration