Solrosvägen 1A / Dannebacken / Trollhättan

Mycket trevligt gavelkedjehus med uterum på populära Dannebacken!

Slutpris
2 675 000 kr
Boarea/biarea
103/6 kvm
Driftkostnad
44 243 kr/år
Totalareal
171 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-26
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Solrosvägen såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Solrosvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dannebacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer ni om en lättskött bostad med ett trevligt läge? Då är ni varmt välkomna till Solrosvägen 1A! Här bor ni i ett gavelkedjehus på drygt 100 kvadratmeter. Bostaden erbjuder er trevliga sällskapsytor, ett trivsamt kök med nyare vitvaror, ett stort gediget uterum, tre sovrum, WC samt ett helkaklat badrum. En vacker eldstad med kassett bidrar till både mysfaktor och värme. Nyare fönster, tak samt fasad. Fiber finns installerat!

På Dannebacken bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola och skola. In till centrum/resecentrum är det gång- eller cykelavstånd. Det går även bussar frekvent endast ett stenkast från huset. I närområdet finner ni även gym, motionsanläggning och fotbollsplan!

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

DANNEBACKEN

Lugnt och barnvänligt område öster om stan med övervägande del hyresrätter och småhus. Byggnaderna är till största delen uppförda under 40- och 70-talet.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Här finns fina lekparker och parker. För den idrottsintresserade finns det gym och tennisbanor. I området ligger också Edsborg som är hemmaarena för FC Trollhättan. På Edsborg utövas även friidrott.

KOMMUNIKATION

Från Dannebacken åker man enkelt med buss eller cyklar in till centrum och tågstationen. Närhet till E45 för pendling mot Göteborg.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Flera förskolor finns i området och grundskolorna Lyrfågel-, Stavre- och Fridaskolan ligger på gångavstånd.

VÄLKOMMEN TILL DANNEBACKEN & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten