Solskensvägen 10 / Björndalen / Trollhättan

Rymlig och välskött villa i barnvänliga Björndalen!

Slutpris
4 375 000 kr
Boarea/biarea
184/45 kvm
Driftkostnad
39 226 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-04-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Solskensvägen såldes av oss 2018-04-26. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Solskensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Solskensvägen 10, belägen i det barnvänliga och populära området Björndalen! Här finner ni en rymlig souterrängvilla med härligt läge intill en skogsdunge. Villan som är uppförd 1991 erbjuder er generösa sällskapsytor, fyra bra sovrum, två nya badrum samt flera härliga uteplatser i olika väderstreck! I anslutning till huset erbjuds ni ett rejält garage med plats för bil och förvaring. Vattenburen golvvärme i alla rum via frånluftsvärmepump bidrar till behaglig värme samt låg driftkostnad. Centraldammsugare och fiber finns installerat i huset!

I närområdet hittar ni skola, förskola, busshållplats och fina promenadstråk. Ni har även gång- och cykelavstånd in till centrum!

Missa inte denna chans, vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration