Stamkullevägen 49 / Stavre / Trollhättan

Unik villa på Stavre som måste ses!

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea/biarea
125/20 kvm
Driftkostnad
26 800 kr/år
Totalareal
1 314 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-11-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Stamkullevägen såldes av oss 2018-11-17. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Stamkullevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stavre är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in i en fantastisk villa med mycket känsla i! Här har du ett härligt hus där ägarna lagt ner mycket tanke och kärlek i allt som gjorts. Det finns skön golvvärme i hela undervåningen där du även finner ett underbart öppet kök från Ballingslöv. Här erbjuds gott om plats för samvaro med vänner och familj! Här finns en praktisk köksö, väl tilltagen bänkyta med en vacker skiva av Brasiliansk marmor samt dubbeldörrar ut till den fina altanen. I det fräscha badrummet som ligger i anslutning till hallen finns både en fin badrumsdel men även en praktisk tvättstugedel med flera praktiska detaljer. På nedervåningen har du även två rum i fil varav det ena har en vacker kakelugn och det andra med ryggåstak och utgång till altanen. På övervåningen kan du mysa framför braskaminen eller varför inte ta ett bad i badkaret som finns i det helkaklade badrummet? I de båda sovrummen på övervåningen finns goda förvaringsmöjligheter samt mindre vindsförråd. Ta chansen - välkommen att boka din tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration