Stamkullevägen 125 / Sandhem / Trollhättan

Härligt ljust och fräscht kedjehus med vidbyggt garage!

Slutpris
3 375 000 kr
Boarea
151 kvm
Driftkostnad
43 489 kr/år
Totalareal
550 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Stamkullevägen såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Stamkullevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymligt och välbeläget kedjehus med soligt läge, vidbyggt garage och praktisk parkering på framsidan! Välkommen till detta riktigt fina hus som omsorgsfullt renoverats 2016-2018. Här är det bara att flytta in och trivas direkt! Till exempel erbjuds två nya fina altaner, en på entrésidan med förmiddagssol och en på baksidan med kvällssol, kan det bli bättre? Huset har ett stort och härligt kök i öppen planlösning med vardagsrummet, fyra sovrum och två helkaklade badrum. För den som gillar badkar så finns det i badrummet på första våningen och badrummet på andra våningen erbjuder dusch och dubbla tvättställ. Huset är nymålat utvändigt, de flesta fönstren har markiser och fiber finns installerat. Välkommen att boka visning av ett riktigt fint hus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn