Staveredsgatan 7A / Centrum / Trollhättan

Toppenfräsch 1:a i centrum!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
37,5 kvm
Avgift
2 079 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Staveredsgatan såldes av oss 2018-08-17. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Staveredsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt fräsch etta nyrenoverad 2018 med bla nytt läckert kök med nya maskiner inklusive diskmaskin! Helkaklat badrum med dusch. Nya golv och ytskikt även detta 2018 så välkommen att boka visning av en riktigt fin lägenhet! Internet och kabel tv ingår i den låga avgiften! Här bor du bekvämt med närhet till allt såsom träningsanläggningar, fina promenadstråk längs kanalen, affärer och stadens uteliv. Trots det centrala läget är det lugnt i kvarteret och föreningen har även en mysig innergård. Resecentrum med tågstation är bara ett stenkast bort och där tar ni er ner till Göteborg på ca 35 min.
Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration