Strandgatan 10 / Centrum / Trollhättan

Bästa läget i Trollhättan!

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
96.8 kvm
Avgift
7 020 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-12-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Strandgatan såldes av oss 2018-12-17. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Strandgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är det du som får chansen att bo i denna underbara gavellägenhet som har en helt fantastisk utsikt över kanalen och härliga Spikön? Stort och härligt vardagsrum i öppen planlösning med kök och matplats. Du har en fantastisk vy från det stora öppningsbara glaspartiet mot kanalen och även köket har kanalutsikt. Den öppna planlösningen ger rymd och samtidigt erbjuder lägenheten bekvämligheter såsom tvättmaskin, diskmaskin, ett fräscht kök och parkeringsplats på innergården. Självklart finns det hiss! I föreningen finns en gästlägenhet samt samlingslokal att tillgå. Välkommen att boka visning av en fantastisk lägenhet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.