Strömslundsgatan 2 / Strömslund / Trollhättan

Verkligt mysig villa i härliga Strömslund!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
124/54 kvm
Driftkostnad
30 300 kr/år
Totalareal
818 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-12-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Strömslundsgatan såldes av oss 2018-12-07. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Strömslundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att boka visning av detta riktigt mysiga hus! Centralt läge med närhet till skola, stadens centrum samt fina skidstugan och dess fina slingor. Huset är verkligen trivsamt med kök och vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat badrum, wc, tre sovrum och ett mysigt allrum. Från kök och vardagsrum går du ut genom de glasade dubbeldörrarna på den väl tilltagna altanen. På tomten finns även ett rejält dubbelgarage med plats för två bilar och ett rum att använda som gästrum, ungdomsrum, kontor eller vad som man finner passar bäst. Som sagt: välkommen att boka visning av ett riktigt mysigt hus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration