Tord Skyttegatan 15 / Egna hem / Trollhättan

Hörntomt med välskött hus samt stort garage på Egna Hem!

Slutpris
3 210 000 kr
Boarea/biarea
127/48 kvm
Driftkostnad
40 896 kr/år
Tomtarea
690 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-07-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Tord Skyttegatan såldes av oss 2017-07-21. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Tord Skyttegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Egna hem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett trivsamt läge i populära området Egna Hem finner ni denna välskötta villa! Fastigheten är uppförd 1910 och till en början har det här varit en mjölkaffär. Under senare hälften av 1900-talet har fastigheten dock fungerat som en vanlig villa och nuvarande ägare har bott här sedan 1976. Här bor ni lugnt och barnvänligt med ett centralt läge! På gångavstånd når ni centrum, kanalen, järnvägsstationen samt förskolor, skolor och mataffärer. Pendlingsavstånd in till Göteborg, tåget tar endast 35 minuter!

Här erbjuds ni 5 rum och kök med tre bra sovrum. Huset har nyare tak och fönster samt en välhållen tegelfasad. Fjärrvärme installerades 2007. På den trevliga trädgårdstomten med äppelträd, trädgårdsland och rabatter finner ni ett stort garage på ca 50 kvm samt ett inglasat uterum!

Ett hus att trivas i, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration