Sök Meny
Såld

Trollhättan - Egna hem / Tord skyttegatan 15

Hörntomt med välskött hus samt stort garage på Egna Hem!

Med ett trivsamt läge i populära området Egna Hem finner ni denna välskötta villa! Fastigheten är uppförd 1910 och till en början har det här varit en mjölkaffär. Under senare hälften av 1900-talet har fastigheten dock fungerat som en vanlig villa och nuvarande ägare har bott här sedan 1976. Här bor ni lugnt och barnvänligt med ett centralt läge! På gångavstånd når ni centrum, kanalen, järnvägsstationen samt förskolor, skolor och mataffärer. Pendlingsavstånd in till Göteborg, tåget tar endast 35 minuter!

Här erbjuds ni 5 rum och kök med tre bra sovrum. Huset har nyare tak och fönster samt en välhållen tegelfasad. Fjärrvärme installerades 2007. På den trevliga trädgårdstomten med äppelträd, trädgårdsland och rabatter finner ni ett stort garage på ca 50 kvm samt ett inglasat uterum!

Ett hus att trivas i, varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Trollhättan / Egna hem
Tord skyttegatan 15
Slutpris: 3 210 000 kr
Boarea/biarea: 127/48 kvm
Driftkostnad: 40 896 kr/år
Tomtarea: 690 kvm
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-07-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Trollhättan / Tord Skyttegatan