Storehagsvägen 76 / Uddevalla

Renoverad villa med många sovrum och bra sällskapsytor.

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
160/50 kvm
Driftkostnad
37 369 kr/år
Tomtarea
1 029 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Storehagsvägen såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Uddevalla samt även på Storehagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storehagsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Utmärkt villa för barnfamiljen! Här finns det många sovrum och bra sällskapsytor. Under de senaste åren har det skett flera stora renoveringar, såväl inom- som utomhus.

På ovanvåningen är det en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. I Vardagsrummet finns det en braskamin för extra värme och mysfaktor. På samma våningsplan hittar ni även två helkaklade badrum från 2015, ett inglasat uterum, allrum, balkong och fyra sovrum.

Hela tomten är mycket välskött och bearbetad. Här har det lagts mycket arbete för att ge en rustik- sydeuropeisk känsla. Till exempel finns många olika sittplatser för att kunna ta vara på solen, eller när det behövs sätta sig i skuggan. I sluttningen på baksidan finns det en mängd växter.

Gott om parkeringsplatser och garaget är hela 8 meter djupt. Fiber finns indraget. Dränering skedde för två år sedan.

Närmsta grundskola (F6) ligger i Hogstorp cirka 3,5 kilometer bort och cirka 6 kilometer bort ligger Torp köpcentra respektive Uddevalla golfklubb.

Upplevs bäst på plats. Välkomna på visning, bokning krävs!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.