Flanaden 126 / Flanaden / Vänersborg

Slutpris
450 000 kr
Boarea
76,5 kvm
Avgift
5 111 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Flanaden såldes av oss 2018-10-05. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Flanaden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flanaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en smakfullt renoverad trerumslägenhet i markplan! Här finns det: Helkaklat badrum med tvättmaskin, praktiskt kök med ljus matplats och inte minst en trädäckad uteplats i väst/sydvästläge. Uteplatsen har ett dessutom kanske ett av föreningens absolut bästa lägen! Detta då den ligger mot en innergård samt har en liten vall som skärmar av mot gång/cykelvägen.

Under 2017-2018 har det i föreningen skett flera renoveringar såsom: nya fönster, nya ytterdörrar till lägenheterna, byte av panel på balkonger och uteplatser samt byte av balkongräcken.

I närområdet finns det mesta, såsom mataffärer, sportcenter och busshållplats m.m. Avstånd till centrum är cirka 2,5 km (gång-/ cykelvägen). Området erbjuder öppna gräsytor, flera lekplatser och fräscha tvättstugor. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, sportcentrum samt bra bussförbindelser. Bredband via fiber finns indraget.

Kom och upplev denna trevliga lägenhet på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration