Hamngatan 5 B / Centrum / Vänersborg

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 849 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hamngatan såldes av oss 2018-01-16. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Hamngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle att förvärva en nästan nyproducerad trerumslägenhet om 78 m² i nyskick! Lägenheten ligger på fjärde våning (hiss), riktigt centralt, har hörnläge och en stor inglasad balkong i sydvästläge. Från balkongen har man fin utsikt mot gamla hamnkanalen samt grannföreningens fina innergård och Edsgatan.

Lägenheten och huset andas kvalité och modernitet. Rummen har genomgående parkettgolv. Badrummet är helkaklat, har golvvärme och snygg interiör. I hallen ligger ett snyggt klinkergolv.
Öppen planlösning mellan vardagsrum och det stilrena köket. Två rymliga sovrum med fönster mot innergården, varav det ena har fransk balkong.

Smarta system för bokning av tvättid och samlingslokal (med gästlägenhet), porttelefon som kan fjärrstyras via mobil, dygnsstyrning av golvvärme badrum etc.
Fiber och kabel-TV, liksom värme och vatten ingår i månadsavgiften.
En parkeringsplats i öppet garage tillhör lägenheten.

Det centrala läget gör att man har närhet till restauranger, affärer, nöjen, gym, fina promenadstråk utefter vattnet, parken Skräcklan m.m. Det är också endast ca 100 m till resecentrum, varifrån man med tåg exempelvis är i Göteborg på ca 50 minuter.

Varmt välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration