Lerdalen 440 / Öxnered / Vänersborg

Sommaridyll med närhet till stan!

Slutpris
965 000 kr
Boarea
29 kvm
Driftkostnad
9 920 kr/år
Totalareal
2 205 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-04-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på lerdalen såldes av oss 2019-04-28. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på lerdalen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öxnered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges chansen att förvärva en riktig sommaridyll med privat läge, gränsande till skog och äng.
Skogen erbjuder bra bär- och svampmarker och på ängen intill stugan är det inte helt ovanligt att man får besök av både älg och rådjur.
Här ges möjlighet till skön avkoppling, men vill man ta del av stans utbud är det nära till både Vänersborg och Trollhättan.

Den charmiga och välskötta stugan är uppförd omkring år 1875 och användes från början som banvaktarstuga under många år, men sedan 1951 har den varit i nuvarande familjs ägo.
Under åren har det genomförts en hel del förbättringar och moderniseringar men man har behållit husets karaktär.
Bland annat har nya golv lagts, köket fräschats upp, målning och tapetsering gjorts.
Dessutom har djupborrning av brunn gjorts (vattnet ej indraget) samt utedusch och förbränningstoalett installerats.

Närmaste badplats finns vid Boteredsjön och dit är det ca 2 km, cykelvägen. Vill man till större badplats vid Vänern, där det även erbjuds diverse aktiviteter, poolområde, restaurang m.m. - så är Ursands Resort & Camping att rekommendera.
Naturreservatet Dalbobergen som ligger ca 5 km från stugan är ett eldorado för den som vill promenera, springa eller cykla i vacker natur.
Områdena runt omkring erbjuder fina cykelvägar och precis intill stugan går den gamla banvallen (en del av Västgöta-leden) som nu är en asfalterad och belyst cykelväg mellan Vänersborg och Trollhättan - denna är perfekt för den som exempelvis vill ge sig ut på rullskidor, inlines, eller bara ta en promenad.

Är du intresserad och bor långt bort, eller saknar bil, är det inget större problem - till tågstationen är det endast 1 km.

Fastigheten säljs inklusive inventarier.

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni upp bildtexten.
Välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.