Poppelvägen 80 / Torpa / Vänersborg

Slutpris
100 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
3 182 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-12-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Poppelvägen såldes av oss 2018-12-17. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Poppelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På våningsplan två endast en trappa upp hittar du denna etta med hörnläge/ytterläge och renoveringsbehov. Bra planlösning som fördelar sig på ett stort vardagsrum, helkaklat badrum, hall med många garderober och lagom stort kök. Perfekt lägenhet för den som vill ha något mindre med närhet till mycket. Gångavstånd till mataffärer samt goda kommunikationsmöjligheter. Drygt två km till centrum gång/cykelvägen.

Omtyckt förening (HSB), med tillgång till bl. a. gym, solarium och övernattningslägenhet med fem bäddplatser. Stam- & badrumsrenovering skedde under 2011.

Lägenheten är i behov av stor renovering och passar därför särskilt bra för den som vill sätta sin egen prägel. Varmt välkomna på visning för att bedöma skicket själva!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration