Poppelvägen 35 / Torpa / Vänersborg

Trea i markplan med riktigt bra läge!

Slutpris
285 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
5 274 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Markplan
Såld
2019-05-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Poppelvägen såldes av oss 2019-05-06. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Poppelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en trea i markplan med riktigt bra läge. Uteplatsen ligger i söder/ sydost = många soltimmar. Möjlighet finns att sätta staket eller häck runt trädgårdstäppan. Lägenheten har överlag äldre ytskikt, men är i bra skick. Det helkaklade badrummet totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2011. I anslutning till trappuppgång och precis utanför lägenheten finns lägenhetsförrådet.

Inre fond om över 12 000 kr följer med lägenheten! Det är pengar som köparen kan använda till renovering.

Välskött förening (HSB). Som medlem här har man tillgång till gym för endast 400 kr/år. Gästlägenhet finns med fem bäddplatser. Stor gräsbelagd innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Tvättstuga i närliggande byggnad (tvättmaskinen i badrummet medföljer). Möjlighet finns till garage (separat kö).

Här finns Telia fiber (ingår ej i månadsavgiften).

På Poppelvägen bor man på bekvämt avstånd till det mesta. Här finns bland annat stora grönytor och trevliga promenadstråk, förskola, grundskola, gymnasium, idrottscenter och busshållplats. Avstånd till centrum är cirka tre kilometer.

Välkomna på visning! Bokning krävs.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration