Poppelvägen 58 / Torpa / Vänersborg

Tillfälle att förvärva en tvåa med riktigt bra läge!

Slutpris
240 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
4 726 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Poppelvägen såldes av oss 2019-10-28. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Poppelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en tvåa med riktigt bra läge. Gavellägenhet med balkongen i väster/ sydväst om ca 7 m² (eftermiddags-/kvällssol) . Lägenheten har överlag äldre ytskikt, men är i bra skick. Det helkaklade badrummet totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2011. I anslutning till trappuppgång och precis utanför lägenheten finns lägenhetsförrådet.

Här finns Telia fiber (ingår ej i månadsavgiften).

Inre reparationsfond finns om över 6 000 kr och följer med lägenheten!

På Poppelvägen bor man på bekvämt avstånd till det mesta. Här finns bland annat stora grönytor och trevliga promenadstråk, förskola, grundskola, gymnasium, idrottscenter och busshållplats. Avstånd till centrum är cirka tre kilometer.

Välskött förening (HSB). Som medlem här har man tillgång till gym för endast 400 kr/år. Gästlägenhet finns med fem bäddplatser. Stor gräsbelagd innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Tvättstuga i närliggande byggnad (tvättmaskinen i badrummet medföljer). Möjlighet finns till garage (separat kö).

Välkomna på visning! Bokning krävs.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Torpa

Ett trevligt område nära centrum med mestadels bostadsrätter men även inslag av hyreslägenheter.

Fritid - sport

I Vänersborgs finns ett flertal sporter samlade på ett och samma ställe, Vänersborgs sportcentrum! Praktiskt för den aktiva barnfamiljen. Här finns det mesta, bland annat: fotboll, bandy, innebandy, hockey, handboll, bowling, brottning och tennis. Vill man se bandy på elitnivå så är det den stora fina "Arena Vänersborg" som gäller.

Familjeliv

I området har precis en ny förskola byggts, men det finns förstås även högstadium samt gymnasieskola. Mataffärer såsom Hemköp (öppet till 23), vårdcentral, park med lekplats m.m.

Kommunikation

Med bussen tar du dig smidigt och snabbt till centralstationen där bussar utgår till bl. a. trollhättan och ska du till Göteborg är det inga problem - tågen går minst en gång i timmen och det tar endast 50 minuter.

Sammanfattning

Torpa är ett lugnt område där man har närhet till det mesta oavsett var i området man bor - helt enkelt lätt att trivas!

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.