Tjäreberget 1 / Ryda / Vara

Högt och fint läge, nära till skog och natur

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
25 509 kr/år
Totalareal
3 985 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-02-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Ryda Tjäreberget såldes av oss 2018-02-05. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på Ryda Tjäreberget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ryda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Tjäreberget! Uppskattar du natur, lugn och ro och vill ha nära till skog och mark är detta huset för dig. Här finner du ett mysigt bostadshus med högt och fint läge om tre rum och kök med rejält tilltagen tomt omgärdad på tre sidor av skog. Från det lilla berget bakom huset har du en fantastisk utsikt över markerna. Är du sugen på en motionsrunda så når du Almesåsens motionsspår på bara någon minut. Till fastigheten hör också ett isolerat dubbelgarage med verkstadsdel och vagnsskjul under tak samt kombinerad vedbod/tvättstuga och ett redskapsskjul.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.