Lövås 1

Lövås 1

Slutpris

2 012 000 kr


Skarstad— Vara

Lövås 1


Slutpris
2 012 000 kr

Skarstad— Vara

Modernt och stilrent på landet

1963 är byggåret för denna fina bostad belägen på landet i Skarstad på Varaslätten, men det kan man inte tro när man ser huset! Vid ankomst möts man av stora ytor med snygg och praktisk marksten med infälld belysning, även nedfarten till garaget har denna beläggning. Entrén pryds av en stilig trappa i Kinnekullesten.

Fastigheten har totalrenoverats, utom- och inomhus, för några år sedan och det är bara att flytta in. På entréplan är alla ytskikt ljusa, förutom några snyggt accentuerande fondtapeter. Köket med släta vita luckor från Ballingslöv, är luftigt med få överskåp och har god plats för matgrupp. Vardagsrummet, som enkelt går att dela av till två rum, har ett härligt ljusinsläpp och här har originalparketten fått ligga kvar; renoverad till nyskick. Ett sovrum, praktiskt klädkammare och ett helkaklat fräscht duschrum finns också på detta våningsplan.

På ovanvåningen möts man av en ljus hall med två takfönster som släpper in solen. Här finns en stor skjutdörrsgarderob och i anslutning till hallen även toalettrum. Två sovrum ryms på denna våning.
Källaren har många praktiska förrådsutrymmen samt tvättstuga.

Huset omges av en lättskött tomt med en trevlig ekdunge på baksidan och här finns flera platser som skulle passa för en härlig altan.

Till Vara, med all service som behövs, är det ca 7 km och E20 når man snabbt, så läget är perfekt ur pendlingssynpunkt.


Boarea/biarea
124/90 kvm
Driftkostnad
34 526 kr/år
Tomtarea
1 318 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-08

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Lövås såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på Lövås.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.