Sök Meny
Såld

Vara - Centrala Vara / Allégatan 29

Inflyttningsklart i centrala Vara

Varsågoda - här är huset för er som vill flytta in direkt! Huset är smakfullt renoverat både ute och inne med två moderna duschrum och ett snyggt kök. Mysiga sovrum på andra våning och möjlighet till fler i källaren. Färgerna är genomgående ljusa och lätta att tycka om. Med sitt centrala läge, nära både skola, badhus och matbutik, passar huset de flesta. Fin trädgård på baksidan för lek och umgänge. Här finns även ett par fruktträd. Här finns bra parkeringsmöjligheter på den grusade uppfarten.

Sponsrade länkar
Vara / Centrala Vara
Allégatan 29
Slutpris: 1 350 000 kr
Boarea/biarea: 109/66 kvm
Driftkostnad: 30 125 kr/år
Tomtarea: 821 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-02-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Vara / Allégatan