Längjum Arvidsgården 7 / Längjum / Vara

Härligt läge mitt på slätten

Slutpris
800 000 kr
Boarea/biarea
80/13 kvm
Driftkostnad
14 469 kr/år
Totalareal
436 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-31
Bostaden är såld!

Denna villa på längjum såldes av oss 2019-07-31. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på längjum

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Längjum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vackra åkrar omger denna lantligt belägna fastighet på slätten i Längjum och utsikten är fantastisk åt alla håll.

Huset, som rymmer upp till tre sovrum, är genomgående stilrent renoverat i ljusa färger. Det moderna köket har inredning från IKEA och god plats för matgrupp och duschrummet är helkaklat samt även utrustat med tvättmaskin. Utvändigt är fönstren bytta, fasaden likaså och avloppet är nytt och godkänt av kommunen; bara att flytta in alltså!

Tomten är lättskött och ett nybyggt, oisolerat garage hör också till. Till Vara, med all service och butiker är det bara en mil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Längjum

Längjum är en liten kyrkby i Vara kommun, ca en mil från centralorten. Slättens åkrar breder ut sig och bebyggelsen består främst av lantgårdar och torp. I Längjum finns en bygdegårdsförening med tillhörande bygdegård.

Nöjen och evenemang i Vara kommun

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara kommun

Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Tips & inspiration