Storegårdsvägen 17 / Arentorp / Vara

Trevlig villa nära grönområden

Slutpris
550 000 kr
Boarea/biarea
128/90 kvm
Driftkostnad
28 699 kr/år
Totalareal
875 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna villa på storegårdsvägen såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på storegårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arentorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i Arentorp ligger denna välskötta villa med bra planlösning. Tre sovrum och en rejäl källare ger gott om utrymme. Trevligt ljust kök och vardagsrum med utgång till altan finns också. Mycket av inredningen är original, så möjlighet finns att sätta sin egen prägel på huset. Garage i källaren hör också till.

Villan ligger på en liten höjd och omgivande trädgård är i olika nivåer.

Tomten gränsar mot ett allmänt grönområde och det är gångavstånd till ortens skola. Till Vara med all övrig service kommer man med lokalbuss eller via den nya cykel- och gångvägen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Arentorp

I Arentorp bor man nära naturen med böljande fält och vackra skogar. Här finns en liten badsjö med sandstrand, dansbana och grillplats som sköts av den aktiva intresseföreningen som också ordnar bl a Valborgsfirande. På idrottsplatsen håller Arentorp Helås SK till. Skola årskurs 0-6 samt förskola samt äldreboende finns på orten. Vill man handla tar man sig lämpligen till Vara, ca 8 km bort.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.