Simmesgårdsvägen 14 / Varnhem / Skara

Charmigt sekelskifteshus

Slutpris
970 000 kr
Boarea
57 kvm
Driftkostnad
20 091 kr/år
Tomtarea
648 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-11-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Simmesgårdsvägen såldes av oss 2017-11-22. Se alla våra försäljningar i Varnhem samt även på Simmesgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Simmesgårdsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du bo i ett mindre samhälle men ändå ha landet in på knuten? Se då hit! Nu finns detta charmiga sekelskifteshus med inredd vind till salu. Härlig trädgård med fruktträd, bärbuskar, odlingar i pallkragar och ett stort växthus. Invändigt har den gamla charmen bevarats men ytskikten har till stor del förnyats. Under det senaste året har taket renoverats och fönster och ytterdörrar har bytts ut.

Här finns bekvämligheter så som kommunalt vatten och avlopp, fiber finns indraget och busskommunikationer finns på bara ett par hundra meters avstånd. Varnhem är kanske främst känt för sin klosterkyrka och dess vackra miljöer med klosterruin och klostercafé.

Välkommen på visning, för du vill väl inte riskera att gå miste om denna chans?

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration