Solhem / Vartofta-Åsaka / Vartofta / Falköping

Lantlig känsla med Vartofta runt hörnet

Slutpris
300 000 kr
Boarea/biarea
162/80 kvm
Driftkostnad
24 000 kr/år
Tomtarea
1 440 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-03-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Vartofta-Åsaka Solhem såldes av oss 2018-03-21. Se alla våra försäljningar i Vartofta samt även på Vartofta-Åsaka Solhem

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vartofta-Åsaka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du bo på landet men ändå har nära till samhälle och grannar? Då kanske denna trävilla i två plan med källare strax utanför Vartofta samhälle passar dig.

Fastigheten har tidigare bestått av två lägenheter men nyttjas idag som enfamiljsvilla med gott om plats för hela familjen. Fyra sovrum, två kök, generösa sällskapsytor samt stor altan och balkong som inbjuder till långa, härliga sommarkvällar med umgänge. På fastigheten finns förrådsbyggnad med plats för två bilar under tak. Bostaden är i behov av viss renovering, med andra ord finns det chans att kunna sätta sin egen prägel.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration