Borghem / Vartofta / Falköping

Lantligt läge nära Vartofta

Slutpris
1 060 000 kr
Boarea
172 kvm
Driftkostnad
37 426 kr/år
Totalareal
8 300 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Slöta Borghem såldes av oss 2018-09-27. Se alla våra försäljningar i Vartofta samt även på Slöta Borghem

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vartofta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till vackert belägna Borghem i utkanten av Vartofta samhälle ca 10 km från Falköping. Bostadsbyggnaden, som är belägen längst in på tomten, är rymlig och har plats även för den större familjen då antalet sovrum med enkelhet skulle kunna utökas. Bra planlösning där sociala ytor så som kök, matrum och vardagsrum samlas på entréplan och sovrummen ligger avskilda i ovanplan. På vardera våning finns även en toalett/dusch.

Den stora trädgårdstomten har flertalet fruktträd och stenmurar som avgränsar. En del av tomten utgörs även av lummigt område med fyra dammar där goda möjlighet att odla kräftor och fiskar finns. På fastigheten finns även garage/verkstad med gjuten platta, vedskjul, lusthus och jordkällare. Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp. Välkommen på visning för att själv se potentialen och bestämma vilka möjligheter du vill förverkliga!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration