Idrottsgatan 6H

Idrottsgatan 6H

Slutpris

1 000 000 kr


Vartofta— Falköping

Idrottsgatan 6H


Slutpris
1 000 000 kr

Vartofta— Falköping

Hemtrevligt parhus med barnvänligt läge

Spendera sommaren med altanhäng, kubb på gräsmattan och grillning för att senare när kvällen smyger sig på avsluta dagen i det inglasade uterummet! Visst låter det härligt? Idrottsgatan 6H erbjuder allt detta och lite till. Huset är perfekt beläget på en lugn återvändsgata i Vartofta samhälle mitt emellan förskola, skola och fotbollsplaner.

En trevlig planlösning med stora sociala utrymmen i entréplan med såväl vardagsrum som ett stort matrum i anslutning till köket. Under sommartid blir det inglasade uterummet en förlängd del av detta vilket ger ett trevligt samspel mellan ute och inne. Från 2014 och framåt har de flesta ytskikt löpande bytts ut och uppdaterats samt att köket fräschats upp med ommålade luckor och ljusa laminatbänkskivor. I ovanplan finns idag tre sovrum samt ett kontor vilket vid behov med enkelhet kan omvandlas till ett fjärde sovrum. I vardera plan finns toalett medan tvättstugan är belägen i första plan. Precis som för så många andra 70-talshus en praktisk planlösning med möjligheter att anpassa utefter önskemål och behov! Uppvärmning sker via vattenburen värme (elpanna) och fastigheten är ansluten till fiber.

Till huset hör även trädgårdstomt med gräsmatta på baksidan och grusad framsida. Vartofta är beläget ca 10 km från Falköping och har gott om vacker natur runt knuten med öppna, böljande fält. I samhället finns bl.a. förskola, skola, obemannad matbutik, motionsslinga med elljus m.m. Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
48 891 kr/år
Tomtarea
392 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-06-21

Mäklarhuset Falköping

Denna parhus på Idrottsgatan såldes av oss 2022-06-21. Se alla våra försäljningar i Vartofta samt även på Idrottsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.