Nolgatan 3

Nolgatan 3

Slutpris

1 600 000 kr


Vartofta— Falköping

Nolgatan 3


Slutpris
1 600 000 kr

Vartofta— Falköping

Välskött familjevilla på återvändsgata!

I samhället Vartofta ca 10 km från Falköping ges nu möjlighet att förvärva en trivsam och generös villa för den stora familjen.

På Nolgatan 3 finns det verkligen plats och här behöver man inte kompromissa om ytan och inte heller påbörja stora renoveringar. Här kan Ni flyttar in och bo tryggt & bra i barnvänligt område. Entréhallen har efter ombyggnad gott om plats för avhägning men också en hiss som går mellan våningarna, detta gör att villan inte är begränsad utan passar utmärkt även för en ny ägare med rörelsehinder. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med smakfulla ljusinsläpp och utgång till trädäck i västerläge. Trivsamt kök som inbjuder till umgänge med bra matplats och praktiska arbetsytor. Från köket nås även rymligt inglasat uterum, här håller Ni årets kräftskiva och dukar upp med långbord.
Bostaden rymmer totalt 6 st sovrum varav ett med utgång till det inglasade uterummet. I ovanplan finns större allrum/tv-rum och i källaren finns den traditionella gillestugan som är sval och skön på sommaren och under vintern inbjuder till att krypa upp i soffan framför brasan med en bra bok.
Villan må vara stor men tullar därmed inte på komfort, i källaren finns som sig bör förråd, pannrum, klädkammare, hobbyrum, toalett/dusch med bastu, matkällare och garaget nås smidigt via källaren. Utöver garage finns större carport och större uppställningsplats. Lummig trädgård med fruktträd och lekstuga där gräsmattan sköts bekvämt av robotgräsklipparen "Sid" som också ingår i köpet. Fastigheten är ansluten till fiber och uppvärmningen sker via bergvärme. I samband med försäljningen kommer fastigheten vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel. Detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

Mycket hus för pengarna, välkommen!


Boarea/biarea
214/160 kvm
Driftkostnad
40 616 kr/år
Tomtarea
1 123 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2018-09-12

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Nolgatan såldes av oss 2018-09-12. Se alla våra försäljningar i Vartofta samt även på Nolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.