Villagatan 16 / Vartofta / Falköping

Välplanerad villa klar för inflytt

Slutpris
900 000 kr
Boarea/biarea
84/74 kvm
Driftkostnad
28 885 kr/år
Totalareal
2 130 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-10-19
Bostaden är såld!

Denna villa på villagatan såldes av oss 2018-10-19. Se alla våra försäljningar i Vartofta samt även på villagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vartofta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Vartofta samhälle med närhet till bl.a. förskola och skola ligger denna väl underhållna villa med garage och stor trädgårdstomt. Baksidan angränsar till betesmark vilket gör att du här kan komma hem och njuta av lugnet från naturen.

Villan har under senaste 12 åren genomgått en omfattande renovering med bl.a. tilläggsisolering och nya fönster (2009), nytt tak (2014), dränering (2007) samt nytt nytt kök och toalett/dusch (2006). År 2018 har dessutom en utbyggnation färdigställts där entréhallen blivit betydligt rymligare och mer praktisk. I entréplan finns möjlighet till tre sovrum och i källarplan finns gott om utrymmen att inreda efter behov, kanske ett bio-rum eller lekrum? Uppvärmning sker med vattenburet system med pelletsbrännare.

Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp. Välkommen med din anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration