Famngatan 30, lgh 1335 hus 3

Famngatan 30, lgh 1335 hus 3

Slutpris

1 995 000 kr


Flatås— Västra Frölunda— Göteborg— Nyproduktion

Famngatan 30, lgh 1335 hus 3


Slutpris
1 995 000 kr

Tillhör projekt Brf Marconi
Flatås— Västra Frölunda— Göteborg— Nyproduktion

Lågt belånad förening, värme, vatten, fiber och kabel-tv ingår i avgiften. Tillträde i juli - sep 2022!

Välplanerad 1:a om 30 kvm med generösa sällskapsutrymmen och ljusinsläpp samt balkong i soligt västerläge om ca 7 kvm. Möjlighet finns att hyra p-plats eller garage! I Flatås med närhet till både spårvagn och bussförbindelser samt granne med Flatås parken uppför Botrygg fyra hus i tre våningar med inredd vind och uteplatser eller balkonger i västerläge. Här bor du med svårslagen kombination av närhet till kommunikationer, handel och natur. Totalt består projektet av 72 st bostadsrätter om 1 – 3 rum och kök. I den första etappen om 18 bostadsrätter finns det mesta; från den yteffektiva och flexibla ettans ”compact living” till den ljusa trerummarens rymd. Generös takhöjd från 2,50 till 2,90 meter. För Brf Marconi har inredningsarkitekt tagit fram ett antal inredningskoncept för kök respektive badrum vilka alla kunder kan välja utan extra kostnad. Dessa ger dig möjlighet att inreda din lägenhet efter egen smak du väljer fritt vilka koncept som passar just dig.

Vid planeringen av lägenheterna har stor omsorg lagts vid kvalitéer som balkonger, ljusinsläpp, smarta förvaringsutrymmen och beständiga material. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i grå natursten. Golven med enstavs ekparkett är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis skjutdörrsgarderober i master bedroom, regndusch med glasväggar i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv med köksbänkar och stänkskydd i grå natursten.

I föreningens gemensamma utrymmen hittar du cykel- och barnvagnsrum samt cykelverkstad.

-Bra kommunikationer och nära till allt. Flatås ligger mellan Högsbo och Västra Frölunda och har både nära till naturområden och till Göteborg city. Änggårdsbergens djupa skog ligger runt hörnet och det är också nära till havet.
-I Flatås finns både förskola och grundskola upp till F-6, perfekt för den unga familjen och i Frölunda finns det högre årskurser.
-Föreningslivet i området är stort där det bland annat erbjuds fotboll, tennis, ishall, badminton och simhall. Området är lugnt och i dagsläget förtätas området med många nya och attraktiva nyproduktioner.
-Vill du uppleva Göteborgs eller Frölundas shopping och restaurangutbud är det inte långt bort. Till Frölunda Torg tar det fem minuter och där erbjuds ett stort utbud av butiker. Vill du in till Göteborg city och uppleva det magnifika utbudet av butiker, restauranger och caféer tar det cirka tjugo-tjugofem minuter med kollektivtrafik och femton minuter med bil. På tio minuter når du Linnégatans restaurangstråk och tack vare de goda förbindelserna så gör det inget om kvällen blir senare än planerat. Från Flatås går bussarna 95 och 84 till Marklandsgatan där du kan hoppa på spårvagn 7 in till city.

Gå in på projektets hemsida www.brfmarconi.botrygg.se för att komma till bostadsväljaren samt tillvalen.

Byggstart hösten 2020 med planerad inflyttning våren 2022.


Boarea
30 kvm
Avgift
1 844 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-10-15

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Famngatan såldes av oss 2021-10-15. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Famngatan.

Boka värdering

Lotta Anteros

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.