Fiolgatan 6 / Ruddalen / Västra Frölunda / GÖTEBORG

4:a med högt läge och inglasad balkong.

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
91.7 kvm
Avgift
5 685 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
9 av 12 (Hiss finns)
Såld
2017-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fiolgatan såldes av oss 2017-11-21. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Fiolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ruddalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En ljus och trevlig fyra om 92 kvm. med högt fint utsiktsläge i mycket omtyckt område. Fin inglasad balkong. Renoveringsbehov föreligger då lägenheten har genomgående äldre ytskikt, förutom badrum och wc som är stambytt och renoverat 2007. Kommunikationer och mataffär finns i direkt anslutning till bostaden. Ruddalen är ett mycket populärt område med närhet till Frölunda Torg och med naturen in på knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.