Kulörgatan 20 / Näset-Åkered / Västra Frölunda / Göteborg

Stort kedjehus i lugnt och barnvänligt område!

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea/biarea
158/2 kvm
Driftkostnad
29 146 kr/år
Totalareal
299,2000 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-12-20
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Kulörgatan såldes av oss 2018-12-20. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Kulörgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näset-Åkered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett stort kedjehus i två plan med fin trädgård i ett populärt och familjevänligt område. Här bor man nära havsbad, barnomsorg, skolor, natur, kommunikationer, butiker och service.

Huset har en stenlagd framsida och en grönskande baksida med stor plan gräsmatta. På entréplan finns en stor möblerbar hall, ett ljust kök med mycket förvaringsyta och gott om plats för matbord. En tvättstuga med groventré, rymligt förråd, två sovrum med många garderober, ett badrum samt ett stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till trädgården och baksidans uteplats.
På övre plan erbjuds ett stort allrum med takfönster. Man kan enkelt komplettera allrummet med ytterligare ett sovrum, som dessutom har en egen fransk balkong. Vidare in på övre plan finns ett badrum, en stor klädkammare och ett till sovrum som kan göras om till två sovrum. Dessutom finns en stor vind med golv för ypperlig förvaring.
På baksidan finns ett isolerat förråd med indragen el. Huset har underhållits löpande med mycket omsorg, man har bl.a. lagt om taket, satt in nya fönster och bytt ut värmepannan.

Nu har ni möjligheten att sätta er egen prägel och skapa ert drömhus!
Huset är ett så kallat Skyddat Köp som skapar trygghet för både köpare och säljare. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visningsbokning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn