Sök Meny
Belek
Elegant Golf Residence
Pris: 95 000 €
Anmäl bud
Boarea: 82 kvm
Rum: Kök och vardagsrum i ett. Beroende på lägenhet 3-5 rum varav 2-4 sovrum, 2 badrum och 2-3 balkonger.
Upplåtelseform: Äganderätt

Belek / Elegant Golf Residence

Bad, sol och GOLF

Gillar ni att spela golf hittar ni ert semesterboende här i Elegant Golf Recidence, mitt i Belek. Inom kort avstånd finns ca 10 olika banor varav flera är designade av professionella spelare. Ca 2 km till bad i Medelhavet och ca 20 min från flygplatsen i Alanya.

Balkonger
Balkonger
Entré
Entré
Pool om ca 140 m²
Pool om ca 140 m²
Pool med solsängar
Pool med solsängar
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
WC/dusch
WC/dusch
Strand 2000 m från området
Strand 2000 m från området
Vy över golfbanor
Vy över golfbanor
Vy över golfbanor
Vy över golfbanor
Golfbana
Golfbana
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Rumsbeskrivning
 • Rumsbeskrivning
  Kök och vardagsrum i ett med ljusa väggar och ljust klinkergolv. Köksskåp med stommar i MDF och luckor i laminat alternativt lackerade. Mosaik. Bänkskivor i granit. Följande vitvaror ingår: kyl, tvättmaskin, spis, ugn och fläktkåpa. Sovrummen har ljust klinkergolv och ljusa väggar. Badrumets inredning är i laminat eller är lackerad. Jacuzzi. Vägghängd toalett med inbyggd vattentank. Spotlights i tak. Elektrisk ventilation och golvvärme i huvudbadrummet. Varmvattenberedare som värmer vattnet till badrum, toalett och kök. Säkerhetsbox finns i lägenheten.
Fakta om bostaden
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2009
TV- och Internetanslutning
 • Internet
  Trådlöst internet och via kabel.
 • TV
  TV och telefonjack i alla rum. Skandinaviska och Europeiska kanaler.
Tomt/Uteplats
 • Uteplats
  Två till tre balkonger
Övriga upplysningar
 • Området är inhägnat och dörr- och säkerhetsvakt finns. Området sköts av anställd trädgårdsmästare och städare. Kostnader för detta uppgår till ca. 800 euro per lägenhet och år. Garantier: - 15 år på kontruktionen - 3 år på måleriet - 2 år på elektriska- och vattenmaterial - 3 år på vitvaror och luftkonditionering Omgivning: Endast 100 meter till 18 hålsbana designad av Colin Montgomerie och ca 800 meter till 27 hålsbana designad av Nick Faldo. I närheten finns 9 andra banor. 2000 meter till standen, 0 km till centrum i Belek med affärer, resturanger, caféer och barer. 25 km till flygplatsen i Antalya och 35 km till Antalya stad. 60 km/120 km till 2 st skidcenter. Övriga avgifter som går till skattekontor och andra myndigheter: -Juridiska avgifter, montering av el och vattenmätare ca. 300 euro -Lagfartskostnad 4% -Fullvärdesförsäkring ca 250 euro /år -ISKAN, ett tillstånd som en nybyggd lägenhet ska ha från myndigheterna innan det är tillåtet att bo i lägenheten. Ca 750 euro. -Årlig fastighetsskatt ca 50 euro/år
Ekonomi
 • Värdeår
  2009
 • Upplåtelseform
  Äganderätt
Området
 • Belek
  Mellan de böljande pinjeskogarna och de imponerande Taurusbergen har detta golfparadis växt fram. Hit färdas flera tusen svenskar varje år, framförallt för att golfa men även för att sola och bada. Belek erbjuder ett flertal golfbanor, alla inom behagligt avstånd, och fler lär det bli. Golfbanorna håller internationellt sett en hög klass och några av dem är designade av golfproffs såsom Nick Faldos och Colin Montgmery. Önskar man att ta igen sig efter golfrundan kan man slappna av på Beleks grovkorniga sandstrand. Här finns gott om solstolar och parasoller samt diverse vattensporter. Avstånd: Belek - Antalya ca 45 km Belek - Side ca 30 km Belek - Alanya ca 90 km Belek - Kemer ca 90 km Belek - flygplatsen ca 30 km
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn