Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smart val i Skarpäng

I Täby bygger vi vår verksamhet på kunskap, ambition och erfarenhet. Idag är vi sju stycken bostadsmäklare som arbetar, alla med mångårig erfarenhet. Som vår kund kan du förvänta dig att vi levererar högsta kvalitet genom hela din bostadsförsäljning. Vi är också ett av Täbys äldsta mäklerier med över 40 års erfarenhet.

Vi kan Skarpäng

För att en försäljning ska bli lyckad är det många parametrar som spelar in. Lokalkännedom är en av de viktigaste. Vi vågar påstå att vi är det mäkleri som har absolut bäst koll på Skarpäng. Skolor, busshållplatser, förskolor, grönområden, lekparker, affärer etc vi känner till samtliga. Hur kan vi göra det? Två av våra bästa mäklare är födda och uppvuxna i Skarpäng. Vilket också är en bidragande orsak till att vi är det mäkleri som säljer flest bostäder i området.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenskt Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stolta över. Eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

Vi erbjuder marknadens smartaste verktyg för en lyckad bostadsaffär

Allt mer görs på nätet nuförtiden. Bostadsförsäljningar är inget undantag. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat digitala lösningar som optimerar upplevelsen av bostaden på nätet. Bland annat digitala annonser, virtuella visningar och Mäklarhusets "smarta" annonseringspaket. Som med intelligent teknik matchar din bostad mot rätt typ av spekulanter. Våra digitala lösningar hittar spekulanter som inte ens själva visste att de var på väg att flytta.

Mäklarhuset Danderyd
Besöksadress: Stockholmsvägen 134
183 22 Täby

Fakturaadress:
Box 12
186 21 Vallentuna
Här säljer vi: Kevingeringen / Skarpäng

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Aktuella försäljningar

Visa alla 107
Tidigare försäljningar

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering